Wintersportreizen - met alpetour de piste op

Ook in de winter heeft alpetour veel te bieden. Onze wintersportreizen zijn speciaal voor schoolgroepen samengesteld. De wintersportbestemmingen die wij aanbieden, zijn ideaal voor schoolklassen. In ons aanbod vindt u vooral gebieden, die ideale oefenpistes voor beginners bieden, mooi overzichtelijk zijn en natuurlijk sneeuwzeker. In alle gebieden kunt u voor een speciale prijs skimateriaal huren, natuurlijk kunt u ook uw eigen materiaal meenemen. U betaalt dus niet voor materiaal, dat u helemaal niet nodig heeft. Verder vindt u in elk gebied een skischool, waar uw leerlingen de beginselen van het skiën kunnen leren en waar met veel enthousiasme van elke beginner een zekere skiër of snowboarder wordt gemaakt. Neemt u liever uw eigen skileraren mee? Dit is in de meeste gebieden ook mogelijk.

Of u nu op wintersport naar Oostenrijk, Italië, Duitsland of Tsjechië gaat, de veiligheid van het transport, de kwaliteit van de accommodatie en de juiste prijs-kwaliteitverhouding vinden wij erg belangrijk. Het aanbod aan accommodaties omvat zowel eenvoudige jeugdherbergen als ook 3- en 4-sterren-hotels. Welk soort van comfort u ook kiest, alle accommodaties hebben ervaring met schoolgroepen.´s Middags heeft u vaak de keus uit een lunchpakket of warme lunch in een bergrestaurant op de piste. Na een gezamenlijke lunchpauze worden de ski´s weer onder gebonden en kan er weer verder worden geoefend! In vele gebieden vindt u nog een ruime keus aan activiteiten, die er na het skiën kunnen worden gedaan. Wat dacht u van een gezellige fakkeltocht, een spannend ritje op de rodelbaan of een avondje zwemmen?

Meer informatie over onze wintersportreizen biedt onze film over een school-skireis naar het Ahrntal. Film Ahrntal.

Een overzicht met al onze wintersportbestemmingen vindt u hier (onze Duitse site).

Ook zin in een skireis met uw school gekregen? Stuur ons uw wensen en wij sturen u graag een geheel vrijblijvende offerte toe.

Wij zijn er voor u

Contactpersoon stedenreizen:

Michel van Ooijen
Tel.: +49-8151-775 221
Fax: +49-8151-775 23221
m.vanooijen(at)alpetour.de

Contactpersoon skireizen:

Yvette Meyer
Tel.: +49-8151-775 140
Fax: +49-8151-775 23140
y.meyer(at)@alpetour.de

Of bel gratis: 0800-0221274